Doar ganduri...

Mai stie cineva acel sentiment pe care il ai inainte sa te vezi cu persoana pe care o iubesti? Acel sentiment care te face sa dai afara tot ce ai mancat de dimineata?
Ei bine sper ca e frumos, pentru ca eu nu il mai simt de ceva vreme. Pana acum am pastrat aceste lucruri pentru mine, dar acum vreau sa stie toata lumea ce simt pentru tot!!!
Nu imi place cand aud pe cineva cand se plange ca "vaaai nu mia raspuns la mesaj" sau "azi nu l.am vazuuut". Jur ca imi vine sa ma dau cu capu de ceva pana mor cand aud.
Nu mai cred de mult timp in dragoste, poate pentru ca nu o mai simt, nu o mai vad...nicaieri.
Inainte eram si eu asa visatoare, si puneam suflet in tot, tineam la toata lumea si ii iubeam pe toti. Dar ceva s.a schimbat de la un timp si nu imi pot da seama ce m.a facut asa de rece.

Ce parere am despre relatii?
- tot procedeul ala de intalniri, intrebari ca sa aflii cat mai multe despre celalalt, sunatul la ore necorespunzatoare, si cearta de dupa pt ca nu am raspuns la telefon. Poate asta e ce isi doresc altii, dar pe mine nu ma mai reprezinta. Si nu zic toate astea pentru ca vaaai m.a ranit cineva si acum ma razbun pe lume. Am constatat de.a lungul ultimelor luni...dupa cateva relatii...ca asta nu mai e ceea ce vreau. Eu nu iubesc pe nimeni.

Ce parere am despre prieteni?
-da, frumos sa ai prieteni nu? Pacat ca sunt langa tine doar cand au nevoie de ceva sau cand vor consolare. Toti au devenit materialisti in ultima vreme. CE E CU VOI?!? Am renuntat si la a mai fi prietena..in primul rand ca nimeni nu imi poate castiga deplina incredere...am avut pana acum doar 2 exceptii poate, dar ne.am indepartat. In al doilea rand ca pe mine nu ma asculta niciodata nimeni;
Probabil ca gandesc asa din cauza faptului ca eu am trecut prin toate perioadele naspa singura, a trebuit sa plang singura si sa ma auto-educ.

Si acum?
- nu sunt o scorpie fara suflet caruia nu ii pasa de nimeni si fara prieteni...doar ca pastrez totul pentru cine merita...si ma voi refugia pentru un timp in micutul nostru blog de aici, unde nimeni nu stie cine sunt.


Minerva.

7 comentarii:

  1. :) nu esti o scorpie, esti doar putin suparata si dezamagita. Dar asa cum iti ia, viata iti si da inapoi. Gandeste pozitiv si nu te descuraja!

    RăspundețiȘtergere
  2. E normal ca atunci cand iti pica in cap multe dureri , sa te racesti .. E normal .. E un fel de auto-aparare .. Incerci sa iti pese cat mai putin , prim urmare sa suferi mai putin .. Stiu cum e .. Cand iti vei reveni , si sper sa fie cat mai curand , o sa vezi lumea cu alti ochi . Asa am patit eu ..
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. ma regasesc perfect in ce ai scris aici..esti geniala..

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine ca ai reusit singura sa treci peste. Este foarte vital si important sa intelegem ca atunci cand suntem singuri ne putem ridica si fara ajutorul unora. Toti am avut momentele alea in care nu am vrut sa auzim de nimeni si nu ne-a pasat cand ne suna telefonul si era vreun prieten la celalalt capat.
    Am inchis telefonul si am pastrat totul pentru noi. O lupta interioara, care te face mai puternic. Ce rezolvi daca te plangi toata ziua? Prefer sa ramana totul in mine si sa ma plang eu si cu eul meu. Copilul din mine nu s-a suparat niciodata si nu m-a dezamagit niciodata. Este prietenul de suflet, apropiat. Ma intreb oare cati mai au acest copil in suflet, cati il apreciaza la adevarata valoare si cati cred in el si ii cer sfaturi.
    Eu unul ma sfatuiesc mereu cu el si de multe ori ma ajuta mai mult ca oricine.

    http://streetsblue.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Adedd to my "recomand" category :)

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte plin de mesaj post-ul..simplu si totusi atat de profund.. felicitari ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Inainte de a intalni pesoana iubita "ti se inroseste pielea si ai emotii ca la examen" :D

    RăspundețiȘtergere