Tipic noua. prima parte

Vedeam pe toate blogurile , postari cu mai multe parti si voiam sa facem si noi , da nu aveam nici o idee. Cei drept inspiratia ne parasise in ultimul timp .. pentru ca viata intrase in normal , fiecare "la casa ei" sa zic asa, liceu , intaniri si cam atat. Dar cum bine inteles Hestia adica eu , nu poate sta potolita s-a gandit sa isi transforme viata intr-o telenovela, iar cum Minerva nu poate lipsi , e si ea implicata.

Sa incepem .
Acest program poate fi citit de persoanele in varsta de pana la 12 ani numai cu acordul sau impreuna cu parinti ori familia. Genul programului : drama, romance, comedie, actiune, horror.


Ea, pustoiaca de liceu, cu capu in nori, insfarsit gasindu-si iubirea vietii ei [asa credea ea] indragostita pana peste cap , paralela cu lumea din jur.
Ei, baieti ce roiesc in jurul ei , nu e ea cine stie ce dar are ceva pretendenti pe care ii sfideaza total ,pentru ca na , l-a gasit pe el iubirea vietii ei. Ea romanca din Bucuresti , El turc din Istambul... se inteleg care cum pot , in mare parte prin saruturi si imbratisari.. ii place ca se poarta frumos cu ea, si ca o face sa se simta stapana lumi. Dar atunci cand toate lucrurile merg bine , trebuie sa intervina cineva sau ceva sa strice tot, sau sa imbunatateasca sentimentele unei fete, sau sa le amestece. Aceste El, un oare care el , dar cu niste ochii care ii dau ei sentimentele peste cap.. o zi un salut si asa incepe toata treaba.
-Da-mi numaru tau de telefon.
-Imediat.
Nu stia de ce face asta , pentru ca , il placea, dar stai ea e indragostita.. e ce mai conteaza!
A doua zi iese din liceu , zbierand si urland cum face de obicei , e o pustoaica energica si totdeuna fericita , emana energie . Aproape ca alerga cand il vede pe el, se duce sa il salute. Deobicei nu se opreste din minunatul ei drum spre casa pentru nimeni si nimic, dar ochii aia ai lui .. ah.. ochii aia ..Si a mai stat pentru ca era sa zicem asa hipnotizata, si au vorbit, defapt vorbea cu prieteni lui mai mult , era prea mandra sa se uite la el, pentru ca stia ca evident o place.. a conduso pana aproape de casa, si la final a sarutato. simplu si usor, ea ramane blocata chiar daca stia ca se va intampla asta si alege sa continue relatia.
Si aici incepe telenovela.


Intrerupem programul nostru pentru METEO:
Si acum vremea pe strada ei : cer partial noros, dar razele soarelui se strecoara, posibile precipitati


revenim cu partea a 2-a.
Hestia.

5 comentarii: