Tipic noua, partea a 2-a

Intreruprem programul nostru pentru o stire de ultima ora:
Sunt o scorpie, joc baieti pe degete si lor le place, nu imi bat joc, doar imi satisfac toate placerile ( nu in sens erotic) si ei ca niste catelusi ma inteleg si ma ajuta la chestia asta!

Episodul 2 ,
Din episodul anterior - cititi postarea "Tipic noua - prima parte"!

Relatia lor continua, dar stai , cu turcul ei ce se intampla? tine la el si nu poate reunta. Dar si ochii imbecilului asta o fac sa pluteasca, e indragositita de amndoi. Si-a complicat singura viata ca fraiera.. o putea duce linistita cu turcu ei fara nici o problema, dar care mai e farmecul adolescentei daca nu o complici?
Nu vroia sa continue relatia fara ca baiatul cu ochii minunati - sa ii zicem Bob [=)))] , fara ca Bob sa stie de turc .
Si i-a spus .. in timp ce ii zicea in gandul ei era "PROST ESTI DACA CREZI ASTA" si a crezut-o iar ea a acceptat situatia, viata ei se complica incetul cu incetul si nu stie cum sa o scoata la capat, dar nici nu cred ca vrea sa o scoata la capat.. ii place sa aiba o viata complicata alaturi de Bob, si de Turc.

Povestea continua, daca vreti si partea a 3-a spuneti!.

2 comentarii:

  1. adolescenta e oricum destul de coomplicata dar noua ne place sa o facem si mai complicata, poate pentru simplu fapt ca, fiind adolescenti, inca ne permitem sa facem tot felul de nebunii

    RăspundețiȘtergere
  2. hai cu partea a treia!!!
    hai cu BOB !!!

    RăspundețiȘtergere