Leapsa.

Leapsa de la Fluturi exotici . -> http://fluturi-exotici.blogspot.com/


Vara asta 
In primul rand orase noi vizitate , petreceri si distractie. In al doilea rand m-am indragostit, am pierdut am suferit , am urat , inca sufar sau nu . nici eu nu stiu .  Certuri cu parinti , noptii nedormite acasa, rasarituri la malul apei , bautura , tigari , si iubiri uitate repede. Schimbari radicale de persoanlitate , prieteni de neuitat si pentru totdeauna. Si nu in ultimul rand: greseli. Si totusi nu  a fost asa speciala cum ma asteptam .

Vara trecuta
Cea mai tare vara , de 100 de ori mai tare ca vara asta.. Am iubit dar nu am suferit. A fost minunata , da minunata .. aveam zile cand nu stia nimeni de mine, nici macar eu .. as vrea sa se repete.. 

In concluzie....vara asta a fost speciala dar nu ca vara trecuta , sper la o vara mult mai buna, in ficare an visez la o vara mai buna.. Vara viitoare voi merge la mare cu Minerva, doar noi . si o sa fie special stiu asta.. pana atunci traim prezentul.

Merge mai departe catre Amy->
http://mai-bine-lasa-ma.blogspot.com/
Emmishor->http://stele-cazatoare.blogspot.com/
Simi->http://itsmebabysimi.blogspot.com/
daca vor:*

Hestia.

4 comentarii:

  1. mersi:*
    sa vad ce-mi mai vine in minte legat de "seria" aia de care ziceai tu sa o fac . nu stiu . chiar nu m-am uitat la twilight :)) si nici nu am de gand s-o fac:-??

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos e prima leapsa de cand sunt pe blog >:D< am raspuns cu mare placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. pai eu , emmisor si Anca suntem in aceesi clasa a 10.ea in rosetti :))
    si am sa gandesc pozitiv dar e ceva in mine care ma omoara si nu-mi da pace deloc , cred ca e ceva legat de ura si scarba , liceul ma schimbat foarte mult.

    RăspundețiȘtergere