Confuzii

    Am vazut in primele zile cum ma priveai. Apoi ne.am imprietenit si era totul dragut. Dar cand te.am vazut sarutandu.te cu ea mi s.a racit pielea total. Eram geloasa, normal ca eram, iar tu m.ai fortat sa recunosc asta.
   Te.ai despartit de ea?!???!!! DE CE?!! Sper ca nu pentru mine, eu nu merit osteneala, dar totusi ai facut.o.

Intuneric pe toata strada....o singura banca pe trotuarul asta si un felinar la colt. Din greseala iti treci mana peste umarul meu si iti dai seama ca sunt rece. Ma strangi in brate sa ma incalzesti, dar nu e nevoie...asa sunt eu mereu rece. Te opresti din vorbit si ma privesti lung...DE CE???!! am ceva pe fata!!?? e prea intuneric si incerci sa imi gasesti chipul?!?!! Again, nu e nevoie, sunt greu de gasit. Observi ca nu prea vorbesc asa ca ma pui sa ma joc cu tine, DE CE??! ti se pare ca doar asta vreau eu...sa ma joc? Gresesti iar, sunt greu de inteles. Imi marturisesti ca ma placi...faci o pauza in care imi privesti reactiile asteptand parca ceva, apoi te saturi de asteptat si ma saruti incet. DE CE?  asa usor de citit sunt incat stiai ca asta vreau si eu? mi se pare imposibil...sau tu chiar imi intelegi persoana? deja e prea ciudat...esti dispus sa risti cu mine? asta e de admirat...sper sa supravietuiesti.

Minerva

4 comentarii:

  1. mai , merita sa-ncerci. spunea o prietena : mai bine regreti ca ai facut decat sa regreti ce n-ai facut.
    ai grija de tine:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bucura-te ca s-a intamplat asa . Este drumul cel bun , sa speram . Succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, fii fericita. Risca acum!
    Si eu am auzit-o pe aceea prietena, Amy, spunand asta. Si ii dau dreptate.. o sa fie mult mai rau daca te gandesti ca ai fi putut face ceva si totusi n-ai facut-o.

    Pupici.. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. oo postare noua si interesanta :) imi place cum ai descris momentele petrecute cu el .. e bine iti marturiseste ca te place pe urma te saruta si daca asta ai vrut si tu inseama ca ama2 simtiti la fel uuu keep going on >:D< te pup :*

    RăspundețiȘtergere